Jídelní lístky 2018

Jídelní lístek 28.5. – 1.6.

Den Menu Oběd Menu Večeře
PONDĚLÍ – 28.5. Krkonošská bramboračka (1) Večeře Smažený sýr, brambory, česnekový dip, ovoce (1,3,7)
  1 Vepřová kýta na slanině, rýže, zelný salát s kukuřicí (sterilovaný) (1)    
  2 Čočka na kyselo, uzená krkovička, chléb 2ks, steril.okurek (rajský protlak, cibule, česnek) (1.1)    
  3 Krupicová kaše s čokoládou, ovoce (1.7)    
ÚTERÝ – 29.5. Gulášová (1) Večeře Vepřový guláš, houskový knedlík (1)
  1 Pečená krkovička na česneku, restovaná bretaňská zelenina 100g, vařené brambory (1)    
  2 Estonský kapsad (slanina, kysané zelí, okurek, kroupy) syp.sýrem, steril.okurek (1,7,10)    
  3 Kuřecí nudličky na kari, rýže, mrkvový salát (1)    
STŘEDA – 30.5. Hovězí s játrovou rýží (1.3) Večeře Vajíčkový salát, zelenina, caprisonne (1,3,7)
  1 Fitness rizoto syp.sýrem a kuřecím masem 50g, steril.okurek (mrkev, hrášek, kukuřice, cizrna, kari) (10)    
  2 Španělský ptáček z kotletky, bulgur, salát z čínského zelí s kapií (1)    
  3 Těstovinový salát s tuňákem, porce rajčete a okurky (1,3,4)    
ČTVRTEK – 31.5. Kmínová s vejci (1.3) Večeře Krůtí plátek na žampionech, kolínka, ovoce (1)
  1 Kuřecí stehno na paprice, těstovinová kolínka (1,3,7)    
  2 Chalupářská míchanice s krůtím masem 50g, chléb 2ks (brambory, klobáska, slanina, barevná karotka, rajský protlak) (1)    
  3 Smažený karbanátek, bramborová kaše, míchaný salát (1,3,7)    
PÁTEK – 1.6. Drůbeží vývar se zeleninou a těstovinami (1) Večeře  
  1 Kozácké bitky, rajská omáčka, knedlík (koule z mletého masa) (1.3)    
  2 Rizoto s vepřovými játry a žampiony, syp.sýrem, steril.okurek (7.1)    
  3 Zapečené těstoviny s uzeným masem syp.sýrem, rajčatový salát (3.7)    

Jídelní lístek 4.6. – 8.6.

Den Menu Oběd Menu Večeře
PONDĚLÍ – 4.6. Brokolicová krémová (1.7) Večeře Holandský řízek, bramborová kaše, rajče (1,3,7)
  1 Srbská pečeně, kolínka (protlak, slanina, lečo) (1)    
  2 Štěpánská pečeně, rýže, zelný salát s koprem (vejce) (1.3)    
  3 Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (1,3,7)    
ÚTERÝ – 5.6. Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami (1) Večeře Čočka na kyselo, vařené vejce 2 ks, chléb, steril.okurek (1,3,10)
  1 Pečená krkovička, brambory, bretaňská zelenina 100 g (1)    
  2 Fazole s krůtím masem – pikantní (česnek, kečup), chléb (1)    
  3 Pečené kuřecí stehno na hořčici, brambory, okurkový salát (1)    
STŘEDA – 6.6. Krkonošská bramboračka (1) Večeře Obložená šestizrnná bageta – pomazánka, sýr Eidam + uzený 80g, zelenina, ovoce (1,3,7)
  1 Myslivecká pečeně, brambory, rajčatový salát (slanina, kořenová zelenina, okurek) (1,9,10)    
  2 Krakonošův oheň (pikantní), rýže (fazole, žampiony, kořenová zelenina, kečup) (Solamyl)    
  3 Sladký bulgur se skořicovými jablíčky, rozinkami, meruňkami a arašídy, mléko (1,5,7)    
ČTVRTEK – 7.6. Zeleninový boršč (1.9) Večeře Bulgur s kuřecím masem a zeleninou syp.sýrem, steril.okurek, oplatek (1,7,10)
  1 Polomské žebírko, těstoviny (žampiony, smetana) (1,3,7)    
  2 Smažená treska, brambory, česnekový dip z kysané smetany, porce rajčete (1,3,4,7)    
  3 Špagety se sýrovou omáčkou a brokolicí (1,3,7)    
PÁTEK – 8.6. Kmínová s vejci (1.3) Večeře  
  1 Pikantní krůtí roláda, šťouchané brambory s cibulkou, míchaný salát (masová náplň s kapií) (1.3)    
  2 Pečená krkovička, dušené sterilované zelí, houskový knedlík (1.3)    
  3 Špenátový bulgur syp.sýrem – směs (žampiony, cibule, česnek, šunka, smetana) (1.7)    

Jídelní lístek 11.6. – 15.6.

Den Menu Oběd Menu Večeře
PONDĚLÍ – 11.6. Fazolová (1) Večeře Kuřecí řízek, brambory s máslem, porce zeleniny (1,3,7)
  1 Zahradnická pečeně, brambory, míchaný salát (kořenová zelenina, hrášek) (1.9)    
  2 Maďarské žebírko, rýže, zelný salát s křenem (slanina, lečo, protlak) (1)    
  3 Vločková kaše s jablíčky syp.skořicovým cukrem, mléko 200ml (1.7)    
ÚTERÝ – 12.6. Frankfurtská (1.7) Večeře Vepřové výpečky, zelí, knedlík (1.3)
  1 Hamburská pečeně, těstoviny (kořenová zelenina,okurek, šunka, smetana) (1,3,7,9,10)    
  2 Zbojnický skřivan z krkovičky, brambory (závitek-slanina, Gothaj) (1)    
  3 Houbové krupoto s Parmazánem – krémové bezmasé, steril.okurek (kroupy, žampiony, Parmazán) (7.1)    
STŘEDA – 13.6. Bramborová krémová s máslovou zeleninou (1.9) Večeře Vajíčkový salát s jogurtem, sýrem a okurkou, dalamánek 2ks, ovoce (1,3,7)
  1 Plovdivská pečeně, rýže (rajský protlak) (1)    
  2 Staročeská sekanina, bramborová kaše, zelný salát s kapií (ml.maso, uzené) (1,3,7)    
  3 Mexické krůtí nudličky, bulgur (kukuřice, fazole, protlak) (1)    
ČTVRTEK – 14.6. Drožďová (1) Večeře Španělský ptáček, rýže, ovoce (1.3)
  1 Vepřová pečeně, lázeňská zelenina 100 g, brambory (1)    
  2 Přírodní kuřecí prsíčka syp.sýrem, rýže, okurkový salát (1)    
  3 Olejové koláče s tvarohem, mléko, jablko (1,3,7)    
PÁTEK – 15.6. Gulášová (1) Večeře  
  1 Vepřová pečeně na žampionech, šťouchané brambory, míchaný zeleninový salát (1)    
  2 Kuřecí salát po šopsku 300g, pletýnka (okurek, rajčata, papriky, balkánský sýr) (1.7)    
  3 Prejt, kysané zelí, brambory (vepřové maso, mleté, játra, rohlíky) (1)    

Jídelní lístek 18.6. – 22.6.

Den Menu Oběd Menu Večeře
PONDĚLÍ – 18.6. Kulajda (1,3,7) Večeře Zapečené těstoviny s uzeným masem, steril.okurek, ovoce (1,3,7,10)
  1 Pečená krkovička, baby karotka s hráškem 100 g, brambory (1)    
  2 Bratislavská pečeně, těstoviny (kořenová zelenina, hrášek, okurek, protlak) (1,3,9,10)    
  3 Rýžová kaše s višňovým přelivem (1.7)    
ÚTERÝ – 19.6. Hrachová krémová (7) Večeře Kuřecí prsíčka Palermo, bulgur, zelný salát s mrkví (1)
  1 Krůtí kung-pao, rýže (arašídy, pórek) (Solamyl,5)    
  2 Boubínský kotlet, bulgur, zelný salát s kapií (vejce, žampiony) (1.3)    
  3 Pečené rybí filé přelité provensálskou omáčkou, brambory, porce rajčete (4.7)    
STŘEDA – 20.6. Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami (1.9) Večeře Obložená šestizrnná bageta – pomazánka, trvanlivý salám 60g, zelenina, ovoce (1)
  1 Hovězí guláš, knedlík (1.3)    
  2 Kuřecí stehno na způsob bažanta, šťouchané brambory, rajčatový salát (1)    
  3 Těstovinové mašličky s mákem, ochucené mléko, ovoce (1,3,7)    
ČTVRTEK – 21.6. Česneková s krutony (1.3) Večeře Dušený špenát, vař.vejce 2ks, brambory, ovoce (1.3)
  1 Špagety s krůtím masem a boloňskou omáčkou syp.sýrem (1,3,7)    
  2 Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, brambory, salát z čínského zelí (1.7)    
  3 Obědový salát z červené řepy se sýrem, vejci a krutony (1,3,7)    
PÁTEK – 22.6. Rajská s kuskusem (1) Večeře  
  1 Vepřová pečeně alá španěl, brambory, míchaný salát (okurek, Gothaj, vejce ve šťávě) (1,3,10)    
  2 Srbské rizoto s krůtím masem syp.sýrem, steril. okurek (protlak, slanina, kapie) (7.1)    
  3 Čočka s kroupami a zeleninou, chléb, steril. okurek – bezmasý pokrm (1.1)    

Jídelní lístek 25.6. – 29.6.

Den Menu Oběd Menu Večeře
PONDĚLÍ – 25.6. Krupicová s vejci (1.3) Večeře Pečené kuřecí stehýnko, rýže, porce zeleniny, ovoce (1)
  1 Frankfurtská pečeně, bulgur, zeleninový salát (párek, mletá paprika) (1)    
  2 Přírodní kotletka, dušená duo mrkvička 100g, brambory (1)    
  3 --    
ÚTERÝ – 26.5. Z maminčiny zeleniny (1.9) Večeře Vepřový guláš, houskový knedlík (1)
  1 Krůtí kung-pao, rýže (arašídy, pórek) (1,3,7)    
  2 Boubínský kotlet, bulgur, zelný salát s kapií (vejce, žampiony) (1)    
  3 Pečené rybí filé přelité provensálskou omáčkou, brambory, porce rajčete ()    
STŘEDA – 27.6. Hovězí s játrovou rýží (1.3) Večeře Honzovy povidlové buchty, porcované mléko, ovoce (1,3,7)
  1 Fitness rizoto syp.sýrem a kuřecím masem 50g, steril.okurek (mrkev, hrášek, kukuřice, cizrna, kari) (10)    
  2 Pečená krkovička na česneku, restovaná bretaňská zelenina 100g, brambory (1.7)    
  3 --    
ČTVRTEK – 28.6. Čočková (1) Večeře Boloňské špagety syp.sýrem, ovoce (1,3,7)
  1 Krůtí guláš s lečem, brambory (1)    
  2 Sekaná pečeně, bramborová kaše, míchaný salát (1)    
  3 --    
PÁTEK – 29.6. Domácí hovězí vývar s masem, zeleninou a těstovinami (1.3) Večeře  
  1 Smažený kuřecí řízek, brambory s máslem, salát z červené řepy s křenem (1.3.7)    
  2 --    
  3 --