Jídelní lístky 2017

Jídelní lístek 3.4. – 6.4.

Den Menu Oběd Menu Večeře
3.4. ÚTERÝ Z maminčiny zeleniny (1) Večeře Bulgur s kuřecím masem syp.sýrem, steril.okurek (10.1)
  1 Koprová omáčka, vařené vejce 2 ks, brambory (1,3,7)    
  2 Těstovinové mašličky s mákem, ochucené mléko 200ml (1,3,7)    
  3 -----------------------------    
4.4. STŘEDA Cibulačka (1) Večeře Obložená veletržní bageta 2 ks – sýrová, šunková, ovoce (1,3,7)
  1 Mexický guláš, rýže (mleté maso hovězí, hrášek, protlak, ml.paprika) (1)    
  2 Masové koule, rajská omáčka, kolínka (1,3,7)    
  3 Vepřové žebírko na kmíně, brambory, rajčatový salát (1)    
5.4. ČTVRTEK Čočková (1) Večeře Vepřová pečeně na způsob bažanta, brambory, zeleninový salát (1)
  1 Milánské špagety sypané sýrem (vepřové maso, kečup) (1,3,7)    
  2 Pečené kuřecí stehno, bulgur, dýňový kompot s jablíčky (1)    
  3 Smažený řízek, brambory s máslem, salát z čínského zelí (1,3,7)    
6.4. PÁTEK Drůbeží vývar se zeleninou a těstovinami (1) Večeře  
  1 Bratislavská plec, těstovinová vřetýnka (kořenová zelenina, hrášek, okurek, protlak) (1,3,7,9)    
  2 Španělský ptáček (z kotlety), rýže, míchaný salát (1,3,10)    
  3 Vepřová pečeně, dušené zelí, bramborový knedlík (1.3)    

Jídelní lístek 9.4. – 13.4.

Den Menu Oběd Menu Večeře
9.4. PONDĚLÍ Brokolicová krémová (1.7) Večeře Milánské špagety syp.sýrem, ovoce (1,3,7)
  1 Pečená krkovička, bretaňská zelenina 100g, brambory (1)    
  2 Štěpánská pečeně, rýže, zelný salát s koprem (vejce) (1.3)    
  3 Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (1,3,7)    
10.10. ÚTERÝ Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami (1) Večeře Kuře na paprice, knedlík (1,3,7)
  1 Srbská pečeně, kolínka (protlak, slanina, lečo) (1)    
  2 Čočka na kyselo, opečená klobása, steril.okurek, chléb 2ks (10.1)    
  3 Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)    
11.4. STŘEDA Krkonošská bramboračka (1) Večeře Vlašský salát, 1 pletýnka, ovoce (1,3,7)
  1 Myslivecká pečeně, brambory, rajčatový salát (slanina, koř.zelenina, okurek) (1,9,10)    
  2 Krakonošův oheň (pikantní), rýže (fazole, žampiony, kořenová zelenina, kečup) (1.9)    
  3 Špecle s horkými skořicovými jablíčky a jogurtovým přelivem (1,3,9)    
12.4. ČTVRTEK Zeleninový boršč (1.9) Večeře Žemlovka s jablky, ochucené mléko (1,3,7)
  1 Pražská pečeně, rýže, salát z čínského zelí (hrášek, vejce, Gothaj) (1.3)    
  2 Polomské žebírko, těstoviny (žampiony, smetana) (1,3,7)    
  3 Smažená treska, brambory, česnekový dip z kysané smetany, porce rajčete (1,3,4,7)    
13.4. PÁTEK Kmínová s vejci (1.3) Večeře  
  1 Pikantní krůtí roláda, šťouchané brambory s cibulkou, míchaný salát (masová náplň s kapií) (1.3)    
  2 Pečená krkovička, dušené sterilované zelí, houskový knedlík (1.3)    
  3 Celozrnné špagety se sýrovou omáčkou a brokolicí (1,3,7)    

Jídelní lístek 16.4. – 20.4.

Den Menu Oběd Menu Večeře
16.4. PONDĚLÍ Fazolová (1) Večeře Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory, salát (1,3,7,10)
  1 Zahradnická pečeně, brambory (kořenová zelenina, hrášek) (1.9)    
  2 Maďarské žebírko, rýže, zelný salát s křenem (slanina, lečo, protlak) (1)    
  3 Vločková kaše s jablíčky syp.skořicovým cukrem, mléko 200 ml (1.7)    
17.4. ÚTERÝ Frankfurtská (1.7) Večeře ()
  1 Hamburská pečeně, těstoviny (kořenová zelenina, okurek, šunka, smetana) (1,3,7,9,10)    
  2 Zbojnický skřivan z krkovičky, brambory (závitek-slanina, Gothaj) (1)    
  3 Houbové krupoto s parmazánem – krémové, bezmasé, steril.okurek (kroupy, žampiony, Parmazán) (10.7)    
18.4. STŘEDA Bramborová krémová s máslovou zeleninou (1.9) Večeře Obložená šestizrnná bageta – pomazánka, anglická slanina, zelenina, Fruiko (1.7)
  1 Plovdivská pečeně, rýže (protlak) (1)    
  2 Staročeská sekanina, bramborová kaše, zelný salát s kapií (uzené v mletém mase) (1,3,7)    
  3 Přírodní kuřecí prsíčka syp.sýrem, bulgur, okurkový salát (1)    
19.4. ČTVRTEK Gulášová (1) Večeře Španělský ptáček z kotletky, rýže, rajčatový salát (1)
  1 Vepřová pečeně, lázeňská zelenina 100g, brambory (1)    
  2 Mexické krůtí nudličky, rýže (kukuřice, fazole, protlak) (1)    
  3 Nudlový nákyp s tvarohem a hrozinkami, ochucené mléko 200ml (1,3,7)    
20.4. PÁTEK Drožďová (1) Večeře  
  1 Vepřová pečeně na žampionech, brambory, míchaný salát (1)    
  2 Chili c.carne ze sojového masa, rýže (fazole, kukuřice, česnek, protlak) (solamyl)    
  3 Prejt, kysané zelí, brambory (vepřové maso mleté, játra, rohlíky) (1)    

Jídelní lístek 23.4. – 27.4.

Den Menu Oběd Menu Večeře
23.4. PONDĚLÍ Kulajda (1,3,7) Večeře Vepřová pečeně, dušená zelenina, brambory (1)
  1 Pečená krkovička, baby karotka s hráškem 100 g, brambory (1)    
  2 Bratislavská pečeně, těstoviny (1,3,9,10)    
  3 Rýžová kaše s višňovým přelivem (kořenová zelenina, hrášek, okurek, protlak) (1.7)    
24.4. ÚTERÝ Hrachová krémová (0) Večeře Krůtí flamendr, rýže, ovoce (1)
  1 Kuřecí nudličky na kari , rýže (kapie, pórek) (solamyl)    
  2 Vepřové výpečky, dušená kapusta, bramborový knedlík (1.3)    
  3 Rybí karbanátky, bramborová kaše, salát z červeného steril.zelí (1,3,7)    
25.4. STŘEDA Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami (1.9) Večeře Vajíčkový salát, zelenina, 3 rohlíky (1,3,7,9,10)
  1 Hovězí guláš, knedlík (1.3)    
  2 Kuřecí stehýnko na smetaně, těstoviny (1,3,7)    
  3 Dukátové buchtičky s krémem, ovoce (1,3,7)    
26.4. ČTVRTEK Česneková s krutony (1.3) Večeře Smažený karbanátek, bramborová kaše, steril.okurek (1,3,7)
  1 Plněné papriky (polotovar), rajská omáčka, knedlík (1.3)    
  2 Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, brambory, salát z čínského zelí (1.7)    
  3 Špagety s krůtím masem a boloňskou omáčkou syp.sýrem (1,3,7)    
27.4. PÁTEK Rajská s kuskusem (1) Večeře  
  1 Vepřová pečeně alá španěl, brambory, míchaný salát (vejce, okurek, Gothaj) (1,3,10)    
  2 Srbské rizoto s krůtím masem syp.sýrem, steril.okurek (protlak, slanina, kapie) (10.7)    
  3 Čočka s kroupami a zeleninou, chléb, steril.okurek – bezmasý pokrm (10.1)    

Jídelní lístek 30.4. –

Den Menu Oběd Menu Večeře
30.4. PONDĚLÍ Krupicová s vejci (1.3) Večeře Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, zeleninový salát, ovoce (1.3)
  1 Frankfurtská pečeně, rýže, zeleninový salát (párek, mletá paprika) (1)    
  2 Přírodní kotletka, dušená duo mrkvička 100g, brambory (1)    
  3 Honzovy povidlové buchty, mléko 200ml, ovoce (1,3,7)